In De Kijker

  • Klik op de titel van het bericht voor extra informatie.
  • Restauratie vierde fase Sint-Michielskerk Eindelijk is het dan zo ver. Vijf jaar na het indienen van het dossier en meer dan dertig jaar na de start van de eerste fase van de restauratie, is op 22 mei laatstleden de laatste fase officieel gestart.Tijdens de werken zal het volledige interieur van de kerk, van kelder tot en met de klokken in de toren, gerestaureerd, gerenoveerd en gemoderniseerd worden. In de kelder wordt de verouderde mazoutketel vervangen. De warme luchtkanalen worden vervangen, de kelder wordt uitgediept en als bruikbare bergruimte ingericht. In de sacristie wordt een kapelruimte ingericht. De volledige elektriciteit wordt vernieuwd en aangepast. In de kerk worden de muren grondig gereinigd. Oude bloemmotieven en teksten op de muren en plafonds, gevonden onder de ...
    Geplaatst 11 jun. 2018 07:26 door Bree Secr
  • Nieuwe regeling van de vieringen in onze kerken per 1 januari 2018 Voor onze parochies zijn er heel wat veranderingen in aantocht. Per 1 januari is er een nieuwe regeling voor de misvieringen. De beslissing daarover is genomen met de ‘federatieraad’, een verzameling van een dertigtal verantwoordelijken uit alle parochies van Bree. Ik wil jullie alvast op de hoogte brengen van de grote lijnen van die aanpassingen. Hopelijk zullen velen willen uitproberen wat er nieuw is en meestappen in de nieuwe ordening.Wat er precies veranderd en wat blijft zoals het is, kunnen jullie in het bestand hieronder terugvinden.
    Geplaatst 6 dec. 2017 11:13 door Bree Secr
  • Depot Bond Zonder Naam Wij beschikken over een depot van Bond Zonder Naam met diverse geschenken voor elke gelegenheid.Spring eens binnen op het federatiesecretariaat en overtuig uzelf!
    Geplaatst 22 jun. 2016 07:25 door Bree Secr
Berichten 1 - 3 van 4 worden weergegeven. Meer bekijken »