In De Kijker

  • Klik op de titel van het bericht voor extra informatie.
  • Nieuwe regeling van de vieringen in onze kerken per 1 januari 2018 Voor onze parochies zijn er heel wat veranderingen in aantocht. Per 1 januari is er een nieuwe regeling voor de misvieringen. De beslissing daarover is genomen met de ‘federatieraad’, een verzameling van een dertigtal verantwoordelijken uit alle parochies van Bree. Ik wil jullie alvast op de hoogte brengen van de grote lijnen van die aanpassingen. Hopelijk zullen velen willen uitproberen wat er nieuw is en meestappen in de nieuwe ordening.Wat er precies veranderd en wat blijft zoals het is, kunnen jullie in het bestand hieronder terugvinden.
    Geplaatst 6 dec. 2017 11:13 door Bree Secr
  • Depot Bond Zonder Naam Wij beschikken over een depot van Bond Zonder Naam met diverse geschenken voor elke gelegenheid.Spring eens binnen op het federatiesecretariaat en overtuig uzelf!
    Geplaatst 22 jun. 2016 07:25 door Bree Secr
  • Muurkranten - wenskaarten Er is een uitgebreide collectie wenskaaren voor diverse gelegenheden te koop op het federatie-secretariaat.  De kaarten komen van uitgeverij Muurkranten. De moeite om eens binnen te springen tijdens de openingsuren (zie beneden op de pagina) !!
    Geplaatst 4 aug. 2015 13:50 door Bree Secr
Berichten 1 - 3 van 3 worden weergegeven. Meer bekijken »